• Languages

EMA Intranet představuje verzi 3.0

Jsme neskutečně rádi, že necelý měsíc po představení předchozí verze se zde můžeme hlásit znovu, a to s další vyladěnou verzí EMA Intranet 3.0.  Na Vaše žádosti jsme přidali pokročilé funkce, které Vám umožní lépe řídit Váš pracovní život i celou firmu. EMU prostě pomáhat baví! 🙂

 

Výpis přidaných novinek si můžete přečíst níže:

Sledování přečtení

Nyní se u každé entity zobrazuje, kdo ji prohlédl. Máte tak plnou kontrolu nad tím, zda Vaše záznamy a příspěvky lidé čtou či nikoli.

Akceptace přečtení

Vytváříte směrnici, nebo jakýkoli jiný záznam který chcete, aby si Vaši spolupracovníci přečetli? Definujte kdo si to má přečíst, a pak velmi snadno hlídejte, kdo již přečtení potvrdil. Označeným uživatelům se zobrazí tlačítko, kterým akceptují, že daný záznam viděli a souhlasí s ním.

Vylepšené kalendáře

Zobrazení kalendáře a tvorba nových akcí je nyní mnohem jednodušší. Nachází se na jedné stránce, a zadávání data a času je mnohem intuitivnější.
Proběhla aktualizace kalendáře na novější verzi, což nám umožnilo jednosměrně propojit kalendář EMA s Google kalendářem. Komunikace zatím slouží jen jednosměrně. To znamená, že akce, které si uložíte do Google kalendáře uvidíte i v EMĚ.

Organizační hierarchie

Zbrusu nová funkce, která přidává možnost zobrazit organizační heirarchii celé Vaší firmy. Naleznete ji u každého zaměstnance v záložce Org. Hierarchie. Samotný strom je dynamický, takže si v něm můžete libovolně procházet / přizpůsobovat.

Tvorba hierarchie je velmi jednoduchá, a to tak, že si každý zaměstnanec pouze určí svého nadřízeného, Pomocí tohoto zadání pak vykreslíme celý strom. Navíc EMA je schopna tento strom filtrovat dle libovolných polí u zaměstnanců (pouze ženy, pouze pobočka, apod.). Velmi „cool“ funkce.

Propracovanější notifikace

Notifikace jsou nyní ještě přehlednější. Na libovolnou notifikaci můžete kliknout a rovnou přejdete do detailu daného případu.

Volba pro trvalé přihlášené

Pokud nyní přihlašovací části zaškrtnete checkbox pro zapamatování přihlášení, aplikace EMA si bude po dobu 12 hodin pamatovat, že se z daného počítači přihlašujete Vy a při dalším přístupu do aplikace nebude požadovat zadat heslo.

Zdokonalený Export dat

Z libovolné sekce si nyní můžete vyexportovat všechny informace do Excelu. A to i zafiltrované. Pokud si například chcete vyexportovat všechny zákazníky ze střední Evropy, uděláte to během mrknutí oka. Použijte filtr, zobrazte se výsledky a klikněte na tlačítko Export.

Zdokonalení Importu dat

Hromadný import dat do EMA Intranetu je nyní mnohem více propracovaný a uživatelsky přívětivý. Umožňuje Vám hromadně přidávat i přepisovat data, které máte uloženy v EMA Intranetu.

Úprava konečných termíny v projektech

Nově můžete libovolně upravovat konečné termíny vašich projektů.

Přehlednější výpis položek

Pro lepší přehled jsme v sekci Lidské zdroje změnili zobrazování z Jméno Příjmení na Příjmení Jméno a nastavili řazení záznamů dle abecedy.

Zobrazení počtu uživatelů v projektu

Pro lepší přehled byl do výpisu projektů přidán počet uživatelů v projektu.

Podpora pro nejnovější prohlížeč Safari

Provedli jsme několik úprav, které byly hlášeny v prohlížeči Safari.

Aktualizace filtrů

Někdy se mohlo stát, že po použití filtru EMA Intranet neukazoval naprosto správná data. Toto bylo ve verzi 3.0 opraveno.

Správa Poboček a uživatelských skupin v responzivní verzi

Nově přidána možnost spravovat uživatelské skupiny a pobočky i v responzivní verzi aplikace EMA.

 

A nezapomeňte, EMA Intranet je pro Vás zdarma. Tak se rovnou registrujte zde! .)

Help us with spanishdeutsch translations and get lifetime licence for free! Contact us at info@ema-intranet.com